Blej tani

status:

Karikues i shpejtë për smartwatch - Apple Watch, 1m

Numri i produktit: RMU-200001151
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

34 00

Përfshinë TVSH 18%

39,00 €
Ju kurseni: 5,00 €

13 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Ne donim ta bënim karikimin e Apple Watch krejtësisht të lehtë. Dhe tani, ajo karikohet deri në 33% më shpejt kur çiftohet me Apple Watch Series 7, kështu që mund të arrini karikimin 80% në rreth 45 minuta.1 Thjesht mbajeni lidhësin afër pjesës së pasme të orës, ku magnetët e bëjnë atë të fiksohet në vend automatikisht. Është një sistem plotësisht i mbyllur pa kontakte të ekspozuara. Nuk kërkon një shtrirje të saktë.


Karikimi i shpejtë është i përshtatshem vetëm me Apple Watch Series 7. Modelet e tjera do të kenë kohë të rregullta karikimi.

Detajet
Gjatësia: 1 m
Gjatësia e kabllos: 1 m
I përshtatshëm me: Apple
Karikim i shpejtë: Po
Karikim wireless: Po
Ngjyra: E bardhë


Produkte të ngjashme