Blej tani

status:

Shirit me drita LED Xiaomi, i bardhë

Numri i produktit: RMU-200001055
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

2 00

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Yeelight Lightstrip Plus

Gjatësia e zgjerueshme


- E zgjerueshme me rrip zgjatues 1 m, e zgjatur deri në 10 m

- Mjaft fleksibël për t'u varur në çdo objekt për të krijuar dritë në çfarëdo forme që dëshironi

- Ngjyra të ndryshme me sinkronizimin e muzikës për të paraqitur gëzim të vazhdueshëm për çdo moment


- Të programueshme për të ndezur/fikur ose për të ndërruar ngjyrat në kohën e caktuar të zgjedhjes

- Gati AI për kontroll pa duar përmes Google Assistant dhe Amazon Alexa

- Aplikacioni Mi Home që mbështet një telekomandë në çdo kohë dhe kudo


- Kontroll me një buton për të ndryshuar me lehtësi ngjyrat

Detajet
Fuqia e llambës: 0.087 W
Lloji i montimit: Shirit ngjitës
Ngjyra: E bardhë