Blej tani

status:

Zile dere me video X3 360, e zezë

Numri i produktit: RMU-200000948
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi 360

101 00

Përfshinë TVSH 18%

116,00 €
Ju kurseni: 15,00 €

13 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Zile dere 360 Video X3, me një sensor të radarit ofron zbulime ultra të sakta për të kapur lëvizjen dhe për të gjurmuar trajektoren e objektit, duke shmangur alarmet e rreme nga trafiku ose kembësorët. Kjo pajisje 360 X3 ju lejon të personalizoni zonën e zbulimit duke u siguruar që jeni duke u fokusuar vetëm në zonën e dëshiruar pa regjistruar automjete ose këmbësorët që kalojnë.