Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200000934
Disponueshmëria

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Brendi

16 30

Përfshinë TVSH 8%

18,80 €
Ju kurseni: 2,50 €

13 %

Dorëzimi me 06.03.2024 deri 07.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Tablet për femijë dhe jo vetëm. Mund të themi që është imitim i dërrasës së zezë. Vjen me ekran LCD i cili nuk emeton dritën blu të dëmshme për shikimin. Shkruani, lini shënime dhe vizatoni pa u shqetësuar për hapsirën sepse të gjitha fshihen me një buton të vetëm për ti lënë hapsirë krijimit të rradhës. Shoqërohet edhe me laps i cili mund të vendosët në tablet me anë të magneteve në pajisje dhe laps.

Detajet
Lloji i baterisë: CR2025
Lloji i ekranit: LCD
Madhësia e ekranit: 13.5"
Përputhshmëria me stilolaps: Po


Produkte të ngjashme