Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200000833
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi D-Link

84 00

Përfshinë TVSH 8%

99,00 €
Ju kurseni: 15,00 €

15 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Ndërrim i fuqishëm për biznesin tuaj

Seria DGS-1100 është një gamë çelësash të fuqishëm që ofrojnë shumë energji për paratë tuaja. Ato janë të shkëlqyera për SMB-të e zëna që presin shumë nga rrjeti i tyre, duke përfshirë mbështetjen për mbikëqyrjen dhe VoIP. Ato janë të mbushura me menaxhim trafiku & veçoritë e optimizimit që mbajnë të lirë mbingarkesat e rrjetit tuaj. Ndërkohë, mjetet e menaxhimit janë fleksibël dhe intuitive, duke e bërë jetën tuaj më të lehtë.


Shpejtësitë Gigabit Ethernet

Ngrini shpejtësitë tuaja Ethernet në nivelin tjetër me Lidhjen Gigabit


Teknologji Cutting Edge Green

Karakteristikat novatore të kursimit të energjisë D-Link Green e mbajnë buxhetin tuaj nën kontroll


Menaxho kudo, në çdo kohë

Konfigurimi në distancë & menaxhimi është i lehtë dhe mund të bëhet nga kudo.


I lehtë për t'u përdorur & Lehtë për t'u instaluar

D-Link Network Assistant Utility (DNA) mund të zbulojë shpejtë dhe të bëjë konfigurimin fillestar për pajisjet D-Link Networking si seria DGS-1100, e cila përmirëson shumë efikasitetin për vendosjen e zgjidhjeve.


VLAN: Siguri më e fortë & Menaxhimi më i mirë i trafikut

Relativisht e lehtë për t'u konfiguruar, VLAN-et mund të jenë një ndihmë e madhe për rrjetin tuaj. Ato mund të izolojnë zona të ndjeshme të rrjetit tuaj, duke i mbajtur ato të sigurta nga ato me qëllime keqdashëse ose duke e mbajtur gjerësinë e brezit të hapur për trafik të ndjeshëm ndaj vonesës, si VoIP.


Për zërin

Nëse telefonatat VoIP përbëjnë një pjesë të madhe të përdorimit të rrjetit tuaj, ndarja e tyre në VLAN-in e tyre mund të sigurojë që ata të marrin gjerësinë e brezit që u nevojitet për biseda të qetë, pa vonesa ose nervozizëm.


Për mbikëqyrje

Nëse keni kamera dhe pajisje vëzhgimi të bashkangjitura në rrjetin tuaj, vendosja e tyre në VLAN-in e tyre i bën pamjet e vëzhgimit të funksionojnë pa probleme. Në të njëjtën kohë, mund të ndihmojë në parandalimin e një sërë sulmesh me qëllim të keq duke kufizuar aksesin në zona të ndryshme të rrjetit.


Teknologji Green

Teknologjia D-Link Green mundëson ndërprerësit inteligjentë të menaxhuar DGS-1100 të kursejnë energji pa sakrifikuar performancën. Shumica e modeleve në seri përdorin një dizajn pa ventilator, për funksionim të heshtur dhe me efikasitet energjie. Të gjitha janë të pajtueshme me IEEE 802.3az dhe kanë funksion zbulimin e statusit të lidhjes dhe PoE të bazuar në kohë.

Detajet
Kapaciteti i prizës: 32 Gbit/s
Ngjyra: E zezë


Produkte të ngjashme