Blej tani

status:

Tastierë Microsoft Surface Pro, QJX-00012

Numri i produktit: RMU-200000751
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Microsoft Surface

75 00

Përfshinë TVSH 8%

88,00 €
Ju kurseni: 13,00 €

15 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Përvoja e plotë e tastierës - Paraqet një grup të plotë tastesh mekanike, taste me ndriçim të pasëm dhe një tastierë të madhe për navigim dhe kontroll të saktë. Hapësira optimale e tasteve lejon shtypjen e shpejtë dhe të lëngshme.

E hollë dhe kompakte - Funksionon si një tastierë tradicionale me përmasa të plota.

Klikimet në vend menjëherë - Përdoreni në kombinim me mbështetësen Surface Pro X për një përvojë perfekte me laptop kudo.

Mbrojtje dhe kursim energjie - Mbylle për të mbrojtur ekranin dhe për të kursyer baterinë, ose palose plotësisht për ta përdorur për tablet kudo.

Stabilitet magnetik i përmirësuar - Përshtatet pothuajse në çdo kënd.

Tastiera është e përputhshme vetëm me pajisjet Surface Pro X dhe Surface Pro 8 (shiten veçmas).

Detajet
Gjuha e tastierës: Spanjisht
Lloji i tastierës: QWERTY
Ngjyra: E zezë


Produkte të ngjashme