Blej tani

status:

Kabllo Apple për laptop USB-C - Magsafe, 2m, e bardhë

Numri i produktit: RMU-200000671
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

38 00

Përfshinë TVSH 8%

45,00 €
Ju kurseni: 7,00 €

16 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Kjo kabllo karikimi prej 2 metrash përmban një lidhës magnetik MagSafe 3 që ndihmon në drejtimin e prizës te porta e rrymës së MacBook Pro tuaj. Çiftoje me një përshtatës të përputhshëm të rrymës USB-C për të karikuar me lehtësi MacBook Pro nga një pikë energjie dhe për të përfituar nga aftësitë e karikimit të shpejtë. Lidhja magnetike është mjaft e fortë për t'i rezistuar shumicës së shkëputjeve të paqëllimshme, por nëse dikush kalon në kabllo, ajo lëshohet në mënyrë që MacBook Pro juaj të qëndrojë i vendosur. Një LED kthehet në ngjyrë qelibar kur bateria është duke u ngarkuar dhe kur është plotësisht e ngarkuar. Bërë me një dizajn të endur për qëndrueshmëri afatgjatë.

Detajet
Gjatësia e kabllos: 2 m
Gjinia: Mashkull
Lidhësi 1: USB C
Ngjyra: E bardhë


Produkte të ngjashme