Blej tani

status:

Ftohëse Xiaomi Mi Smart 2, e bardhë

Numri i produktit: RMU-200000584
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

68 00

Përfshinë TVSH 18%

78,00 €
Ju kurseni: 10,00 €

13 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Fllad natyral i dyfishtë, ftohës përreth


7+5 tehe në formë krahësh. Sekreti për një erë më të butë

Dy shtresat e teheve të ventilatorit rrotullohen njëkohësisht, duke rritur rrjedhën e ajrit për ftohje më të fuqishme. Me shtrirjen e tij më të gjerë, tehet e dyfishta ofrojnë gjithashtu një erë më të butë tre-dimensionale.


Motor DC. Vetëm 1 kWh për një verë të tërë

Ventilatori përdor një motor me tela bakri DC, i cili ka efikasitet më të lartë operimi dhe jetë më të gjatë shërbimi sesa një motor me tela alumini. Siguron shpejtësi konstante për ventilim më të qëndrueshëm dhe konsum më të ulët të energjisë. Tehet e tij në formë krahësh prodhojnë një fluks maksimal ajri prej 20 m³/min.


Ajrosje me kënd ultra të gjerë 140°. Rrit fluksin e ajrit

Ventilim i rregullueshëm me kënd të gjerë me një diapazon maksimal prej 14 m për të ftohur dhomën për të gjithë familjen.


Çdo detaj është testuar me rigorozitet

Ftohësi i është nënshtruar testeve rigoroze për të siguruar besueshmëri.

Detajet
Frekuenca: 60 Hz
Ngjyra: E bardhë
Lartësia: 1000 mm