Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200000531
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

4 00

Përfshinë TVSH 18%

5,60 €
Ju kurseni: 1,60 €

29 %

Ky produkt nuk është më në dispozicion.
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Kabllo USB origjinale nga Xiaomi me lidhës USB-A në njërën anë dhe USB-C në anën tjetër. Tre shtresa të gërshetimit të kabllove dhe një pamje moderne sigurojnë jetëgjatësi. Ai mbështet disa protokolle të karikimit të shpejtë dhe sigurisht që mund të përdoret edhe për transferimin e të dhënave.

Detajet
Gjatësia: 1 m
Gjatësia e kabllos: 1 m
Gjinia: Mashkull
Lidhësi 1: USB A
Lidhësi 2: USB C
Ngjyra: E zezë
Versioni USB: USB 2.0


Produkte të ngjashme