Blej tani

status:

Printer HP, Envy Inspire 7220E

Numri i produktit: RMU-200000412
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Homania

118 00

Përfshinë TVSH 18%

136,00 €
Ju kurseni: 18,00 €

13 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Gjithçka që ju nevojitet në një printer shtëpiak.

Punoni, mësoni dhe krijoni me printerin që printon gjithçka në mënyrë që të mund të trajtoni çdo gjë – nga fotot me cilësi të lartë deri te dokumentet. Zgjidhni HP+ dhe merrni sistemin inteligjent të printimit që ju mban të lidhur dhe gati për të printuar nga pothuajse kudo[1]


Siguria dinamike

Siguria dinamike e aktivizuar në printer


Mohimi i përgjegjësisë së produktit

Disa printera HP synohen të punojnë vetëm me fishekë që kanë një çip të ri ose të ripërdorur HP ose qark elektronik. Këta printera përdorin masa dinamike sigurie për të bllokuar fishekët duke përdorur një çip ose qark elektronik jo-HP. Përditësimet periodike të firmuerit do të ruajnë efektivitetin e këtyre masave dhe do të bllokojnë fishekët që kanë funksionuar më parë. Çipat e ripërdorur HP dhe qarku elektronik mundësojnë përdorimin e fishekëve të ripërdorur, të riprodhuar dhe të rimbushur. Më shumë në http://www.hp.com/learn/ds

Detajet
Kapaciteti i fishekëve: 120 faqe
Kufinjtë e printimit (lart, poshtë, djathtë, majtë): 3 mm
Lloji i skanerit: Skaner me shtrat të sheshtë
Memoria e brendshme: 256 MB
Ngjyra: E bardhë
Numri maksimal i kopjeve: 50 kopje
Shpejtësia e kopjimit (sasi normale A4 me ngjyrë): 6 cpm
Shpejtësia e printimit: 15 ppm
Teknologjitë dhe materialet e qëndrueshme: 45% plastikë e ricikluar pas konsumit; Të riciklueshme përmes HP Planet Partners; Printime neto me shpyllëzim zero me HP+ 1
Thellësia: 383 mm
Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n,802.11 n,Jo,Wi-Fi 4 ( 802.11n)


Produkte të ngjashme