Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200000394
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Emporia

27 00

Përfshinë TVSH 18%

31,00 €
Ju kurseni: 4,00 €

13 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Emporia Telme MD212_001 është një celular bazë i prodhuar nga Emporia Telecom.


Dizajni: Emporia Telme MD212_001 përmban një dizajn të thjeshtë dhe kompakt me një variant të ngjyrës së zezë. Ai është krijuar për të qenë i përshtatshëm për përdoruesit, veçanërisht për të moshuarit ose individët që preferojnë një përvojë të drejtpërdrejtë të telefonit celular.


Lidhja: Telefoni funksionon në rrjetet 2G, që do të thotë se mbështet funksionet bazë të thirrjeve zanore dhe mesazheve me tekst. Megjithatë, ai nuk mbështet lidhjen e të dhënave celulare 3G ose 4G.Produkte të ngjashme