Blej tani

status:

Kamerë vëzhgimi Botslab, P4 Pro

Numri i produktit: RMU-200000283
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi 360

26 00

Përfshinë TVSH 18%

29,00 €
Ju kurseni: 3,00 €

10 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Kamera e vëzhgimit P4 PRO me një pjerrësi 360° ofron rregjistrim në çdo kohë duke rregjistruar video 2K HD ditën dhe natën.Teknologjia e reduktimit të zhurmës 3D dhe kapaciteti i zmadhimit dixhital 4X, P4 pro redukton zhurmën e padëshiruar të figurës dhe ju lejon të zmadhoni pamjet për të parë gjitha detajet.