Blej tani

status:

Fshesë robotike Roborock Q7 Max, e zezë

Numri i produktit: RMU-200000181
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Roborock

419 00

Përfshinë TVSH 18%

481,00 €
Ju kurseni: 62,00 €

13 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Fshesa robotike - Roborock Q7 max, kombinon një gamë të gjerë të teknologjive efektive të vakumit robotik të provuara brez pas brezi të vakumit Roborock. Roborock Ofron efektivitet të pakompromis të fshirjes me korrent.

Pastroni shpesh dhe zbrazni rrallë me sistemin e saj të zbrasjes së filterit në mënyrë automatike (Auto-Empty Dock Pure). Ai e zbraz robotin tuaj automatikisht në çantën e tij të pluhurit 2,5 L pas çdo pastrimi, deri në 7 javë kur çanta është plot si dhe ajo mund të ndërrohet në sekonda.

Çanta e pluhurit është gjithashtu një filtër efektiv ajri, i testuar për të filtruar 99.7% të polenit deri në 0.3 mikron3, duke ndihmuar në pastrimin e ajrit tuaj.

Detajet
Ngjyra: E zezë