Blej tani

status:

Prizë multifunksionale Powercube, e kaltër

Numri i produktit: RMU-200000164
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Powercube

8 00

Përfshinë TVSH 18%

9,00 €
Ju kurseni: 1,00 €

11 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Shpesh ne do të gjejmë mungesën e prizave në shtëpi për të furnizuar me energji elektrike të gjitha pajisjet që duam të përdorim në të njëjtën kohë. Ose sepse janë të bllokuara nga priza të mëdha dhe nuk mund të përdoren më, ose janë vetëm disa pranë nesh. Përdorimi i kordonëve zgjatues të rregullt për të shumëzuar prizat, shpesh ka të bëjë me korda të gjata të panevojshme.

Detajet
Ndërprerës i ndezjes & fikjes: Jo
Ngjyra: E kaltër


Produkte të ngjashme