Blej tani

status:

Altoparlant Bang & Olufsen, i zi/argjend

Numri i produktit: RMU-200000145
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Bang & Olufsen

2,228 00

Përfshinë TVSH 18%

2 558,00 €
Ju kurseni: 330,00 €

13 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

BeoSound Edge është një altoparlant kompakt dhe i fuqishëm me valë, i cili përmes ndërveprimit magjik, dizajnit të përjetshëm dhe inovacionit akustik të fundit, ofron një përvojë magjepsëse dëgjimi.

BeoSound Edge përdor inovacion akustik të fundit për të ofruar një përvojë të fuqishme dhe të saktë dëgjimi. Nëpërmjet patentës sonë të fundit për Portin e parë Active Bass në botë, altoparlanti ofron bas të përsosur të fuqishëm në volum të lartë dhe ruan bas të saktë në volum të ulët.

Takoni një altoparlant që ndjen praninë tuaj. Ndërsa afroheni, Beosound Edge merr jetë, duke ndezur ndërfaqen e tij të kontrollit të ndjeshëm ndaj prekjes përmes sipërfaqes së aluminit. E thjeshtë dhe e sofistikuar.


Specifikat:


  • Gama e frekuencës (Hz): 12 - 23.200 
  • Niveli maksimal i presionit të zërit (dB): 104 
  • Kontrolli i drejtimit të rrezes: dy anë
  • Materiali i mbulesës: pëlhurë
  • Dimensionet (cm): 50,2 x 50,2 x 13 
  • Versioni i Bluetooth-it: 4.2
  • Lidhje me WiFi: Po (2,4 GHz dhe 5 GHz)
  • Lidhje me Ethernet: 10/100 Mbit/s
  • Lidhje me Line-in: (kombinim analog dhe dixhital)
  • Pesha (kg): 13


Produkte të ngjashme