Blej tani

status:

Makinë ngrohëse & ftohëse uji Aqua Optima Aurora, 3.8L

Numri i produktit: RMU-200000137
Disponueshmëria

10+ artikuj

Transporti:

FALAS

Brendi Aqua Optima

127 00

Përfshinë TVSH 18%

200,00 €
Ju kurseni: 73,00 €

37 %

Koha e dorëzimit 3 ditë pune

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Makina Aurora është një pajisje ngrohës dhe ftohës uji duke bërë edhe filtrimin e ujit në të njejtën kohë me një paisje të vetme. Pavarësisht nëse përdorni Aurora për të bërë pije të filtruara të nxehta ose të ftohta ose për të ndihmuar në përgatitjen e ushqimit, kjo paisje gjithashtu ndihmon në kursimin e energjisë duke përdorur vetëm sasinë e ujit që ju nevojitet Ka një dizajn modern dhe tërheqës me një material çeliku të lëmuar dhe një ekran të ndjeshëm ndaj prekjes që është intuitiv dhe i lehtë për t'u përdorur. Rezervari i ujit është transparent ku mund të mbushet dhe të lahet në makinë larëse enësh.


Produkte të ngjashme