Blej tani

status:

Leckë zëvendësuese për fshesë robotike, Xiaomi Mi, 30/1

Numri i produktit: RMU-200000072
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

11 00

Përfshinë TVSH 18%

13,00 €
Ju kurseni: 2,00 €

15 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Lecka zëvendësuese për fshesën robotike Xiaomi Mi shërben për të pastruar dyshemet e lëmuara në ambientin ku jetoni duke larguar të gjitha papastërtitë dhe pluhurin pa lënë shenja dhe vija. Kjo leckë e cila nuk rrëshqet është bërë nga mikrofibra e cila mbulon një zonë të gjerë për pastrim.

Detajet
I përshtatshëm për llojet e fshesës: Fshesa robot e vakumit
Ngjyra: E bardhë


Produkte të ngjashme