Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200000054
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Powercube

13 00

Përfshinë TVSH 18%

14,00 €
Ju kurseni: 1,00 €

7 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Ka raste kur kemi nevojë për energji më larg se nga një prizë e disponueshme. Për shembull, kur punoni në një studio të madhe, në kopsht ose garazh. Kordonët zgjatues standardë janë një barrë për t'u përdorur dhe rrallë vijnë me një çelës ON/OFF.


PowerExtension


- Ndezni/Fikni duke rrotullisur prizën

- Zgjatni hapësirën tuaj të punës deri në 3 ose 5 metra

- Mund të zgjerohet në më shumë priza kur kombinohet me PowerCube |Origjinale| versionet

- Dizajn kompakt


Çelësi ON/OFF i integruar në mënyrë unike

Detajet
Ndërprerës i ndezjes & fikjes: Po


Produkte të ngjashme