Blej tani

status:

Numri i produktit: RMU-200000052
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi

58 00

Përfshinë TVSH 18%

67,00 €
Ju kurseni: 9,00 €

13 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Qëndroni në çdo kohë të informuar dhe organizoni ditën tuaj më lehtë se asnjëherë më parë. Përveçse mund të vendosni alarme zgjimi, me ndihmën e Google ju gjithashtu mund të kontrolloni motin, të luani muzikë etj. Përveç këtyre, mund ta lidhni me pajisjet e tjera të mençura që keni në shtëpi dhe t’i kontrolloni direkt nga ora. Përshtatet me çdo ambient falë dizajnit të thjeshtë dhe ngjyrës së bardhë.

Detajet
Bluetooth: Po
Forma: Drejtkëndësh
Lloji i ekranit: LED
Ngjyra: E bardhë
Versioni i Bluetooth-it: 5.0
Wi-Fi: Po


Produkte të ngjashme