Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: ACN-300029422
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Lego

89 00

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Fëmijëria e hershme është një nga periudhat më të rëndësishme të zhvillimit të karakterit për të vegjëlit. Hulumtimet tregojnë që lodrat kanë ndikim pozitiv tek fëmijët, pasi që figurat e ndryshme dhe ngjyrat i’u hapin atyre dyert e imagjinatës dhe kreativitetit. Lodrat me figura kanë rëndësi në zhvillimin e fëmijëve duke i’u mësuar aftësitë sociale, imagjinatën, dhe aftesitë kreative.

Detajet
Copë: 3
Mosha: 7+ vjet
Lartësia: 200 mm


Produkte të ngjashme