Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: ACN-300029409
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Lego

24 00

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Lodrat ndërtimore për fëmijë LEGO janë të dobishme për fëmijët tuaj sepse fëmijëria e hershme është një nga periudhat më të rëndësishme të zhvillimit të karakterit për të vegjëlit. Hulumtimet tregojnë që loja me lodra ka ndikim pozitiv tek fëmijët, pasi që figurat e ndryshme me ngjyra të ndryshme i’u hapin atyre dyert e imagjinatës dhe kreativitetit.

Detajet
Mosha: 5+ vjet
Numri i lodrave: 2
Thellësia: 110 mm
Lartësia: 1110 mm


Produkte të ngjashme