Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: ACN-300024024
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Yvolution

68 50

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Yvolution Neon Vector, është një trotinet i krijuar për fëmijë, adoleshent. Është prej alumini, duke e bërë atë shumë të lehtë dhe të qëndrueshme. Kjo do t'ju lejojë të përdorni pajisjen për një kohë shumë të gjatë, dhe falë peshës së saj të ulët, nuk do të ketë asnjë problem me transportin e saj. Aq më tepër që trotineti mund të paloset shumë lehtë.


Specifikat:


  • Dimensionet e produktit (inch): ‎8,66 x 3,15 x 1,18 
  • Mosha e rekomanduar: 5+
  • Nr i rrotave: 2 
  • Pesha (kg): 2.6
  • Emri i markës: Yvolution 
Detajet
Mosha: 5+ vjet
Numri i rrotave: 2


Produkte të ngjashme