Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Lodra për fëmijë LEGO Harry Potter 76386

Numri i produktit: ACN-300015365
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Lego

20 00

Përfshinë TVSH 18%

22,00 €
Ju kurseni: 2,00 €

9 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Fëmijëria e hershme është një nga periudhat më të rëndësishme të zhvillimit të karakterit për të vegjëlit. Hulumtimet tregojnë që lodrat kanë ndikim pozitiv tek fëmijët, pasi që figurat e ndryshme dhe ngjyrat i’u hapin atyre dyert e imagjinatës dhe kreativitetit. Lodrat me figura kanë rëndësi në zhvillimin e fëmijëve duke i’u mësuar aftësitë sociale, imagjinatën, dhe aftesitë kreative.

Detajet
Mosha: 7+ vjet


Produkte të ngjashme