Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Lodër për fëmijë, LEGO City 11013

Numri i produktit: ACN-300015270
Disponueshmëria

10

Transporti:

FALAS

Brendi Lego

33 00

Përfshinë TVSH 18%

Dorëzimi me 12.03.2024 deri 13.03.2024

remove remove add add
payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Lodrat janë objekte që përdoren për lojë dhe argëtim. Ato janë krijuar zakonisht për fëmijë, megjithëse ka edhe lodra për të rriturit. Lodrat mund të bëhen nga një shumëllojshmëri materialesh, duke përfshirë plastikën, metalin, drurin dhe pëlhurën, dhe mund të marrin forma të ndryshme, të tilla si kukulla, figura aksioni, grupe ndërtimi, enigma dhe lojëra. Lodrat mund të përdoren për të nxitur kreativitetin, imagjinatën dhe aktivitetin fizik. Ato gjithashtu mund të jenë edukative, duke i ndihmuar fëmijët të mësojnë aftësi dhe koncepte të reja.

Detajet
Lloji: Box
Mosha: 4+ vjet
Ngjyra: Shumëngjyrëshe


Produkte të ngjashme