Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Lodër për fëmijë LEGO Super Mario 71387

Numri i produktit: ACN-300015246
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Lego

66 00

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Lodrat janë objekte që përdoren për lojë dhe argëtim. Lodrat mund të bëhen nga një shumëllojshmëri materialesh, duke përfshirë plastikën, metalin, drurin dhe pëlhurën, dhe mund të marrin forma të ndryshme, të tilla si kukulla, figura aksioni, grupe ndërtimi, enigma dhe lojëra. Lodrat mund të përdoren për të nxitur kreativitetin, imagjinatën dhe aktivitetin fizik. Ato gjithashtu mund të jenë edukative, duke i ndihmuar fëmijët të mësojnë aftësi dhe koncepte të reja.


Le të përmbledhim vetëm disa nga përfitimet kryesore të fituara kur fëmijët luajnë me Lego:


  • Aftësi të shkëlqyera motorike të përmirësuara.
  • Aftësitë për zgjidhjen e problemeve.
  • Arritja e ndjenjës së arritjes.
  • Mësoni se si të planifikoni.
Detajet
Copë: 3
Lloji i baterisë: AAA
Mosha: 6+ vjet


Produkte të ngjashme