Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: ACN-300015243
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Lego

24 00

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Lodrat janë objekte që përdoren për lojë dhe argëtim. Ato janë krijuar zakonisht për fëmijë, megjithëse ka edhe lodra për të rriturit. Lodrat mund të bëhen nga një shumëllojshmëri materialesh, duke përfshirë plastikën, metalin, drurin dhe pëlhurën, dhe mund të marrin forma të ndryshme, të tilla si kukulla, figura aksioni, grupe ndërtimi, enigma dhe lojëra. Lodrat mund të përdoren për të nxitur kreativitetin, imagjinatën dhe aktivitetin fizik. Ato gjithashtu mund të jenë edukative, duke i ndihmuar fëmijët të mësojnë aftësi dhe koncepte të reja.

Detajet
Mosha: 5+ vjet
Ngjyra: Shumëngjyrëshe
Lartësia: 140 mm


Produkte të ngjashme