Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: ACN-300015224
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Lego

46 00

Përfshinë TVSH 18%

52,00 €
Ju kurseni: 6,00 €

12 %

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Fëmijëria e hershme është një nga periudhat më të rëndësishme të zhvillimit të karakterit për të vegjëlit tuaj. Figurat e ndryshme me ngjyra të ndryshme i’u hapin atyre dyert e imagjinatës dhe kreativitetit. Andaj porositni setin për lojë Lego i cili është përfekt për argëtimin e fëmijëve tuaj!

Detajet
Mosha: 6 - 7 vjet
Ngjyra: Shumëngjyrëshe,Shumëngjyrëshe
Thellësia: 250 mm


Produkte të ngjashme