Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Tharëse për flokë Gotie GSW-150C, 1500W, e zezë

Numri i produktit: ACN-300003554
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Gotie

23 00

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Tharje efikase me GOTIE GSW-150C

GOTIE GSW-150C ka një dorezë të rehatshme që siguron një kapje të sigurt në të gjitha kushtet. Butonat dhe çelsat e mëdhenj, të vendosur në mënyrë ergonomike e bëjnë të lehtë përdorimin e pajisjes dhe grepa e zgjuar prej gome ju lejon ta varni. Kordoni i gjatë lejon funksionimin e rehatshëm të tharëses. Ne donim që pajisja jonë të mundësonte tharje të shpejtë dhe efikase, prandaj e pajisëm me komponentë me fuqi deri në 1500 W. Falë kësaj, tharësja ofron një fluks maksimal ajri dhe temperaturë shumë të fortë. Rregullimi me tre faza i nivelit dhe nxehtësisë së furnizimit me ajër ju lejon të zgjidhni parametrat optimale.

Detajet
Energjia elektrike: 1500 W
Ngjyra: E zezë
Numri i niveleve të ngrohjes: 3


Produkte të ngjashme