Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Tharëse për flokë Gotie GSW-200B

Numri i produktit: ACN-300003553
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Gotie

34 22

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Me ndihmën e tharëses së flokëve, është e lehtë të stiloni flokët tuaj, pasi që flokët e rregulluar bukur janë tërheqëse për të gjithë. Një tharëse flokësh cilësore është padyshim një pajisje e përsosur kur jeni duke stiluar flokët tuaja, kursen kohën tuaj, ju ndihmon të kurseni para dhe ju ndihmon të mbani flokët e juaja të shëndetshme.

Detajet
Energjia elektrike: 2200 W
Frekuenca: 50 Hz
Gjatësia: 1.8 m
Ngjyra: E zezë
Numri i niveleve të ngrohjes: 3
Pesha: 600 g


Produkte të ngjashme