Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: ACN-300003094
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Maestro

27 00

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

MAESTRO MR-253 është një drejtues jashtëzakonisht elegant, pamja moderne dhe tërheqëse e të cilit përputhet vetëm me funksionalitetin e tij. Pajisja është e pajisur me një element ngrohës qeramik që garanton ngrohje të shpejtë dhe të njëtrajtshme të shtojcave, dhe në këtë mënyrë rezultate të shkëlqyera në drejtimin e flokëve (pavarësisht gjatësisë së tyre). Përveç kësaj, ai ka një ekran praktik LCD dhe një tregues të përshtatshëm që informon për aktivitetin e pajisjes. E tëra mbyllet nga një mbrojtje e integruar kundër mbinxehjes, duke siguruar sigurinë si të tonës ashtu edhe të vetë ndreqësit.

Detajet
Copë: 1
Fikja automatike: Jo
Frekuenca: 50 Hz
Lloji i ekranit: LCD
Ndërprerës i ndezjes & fikjes: Jo
Ngjyra: E kuqe
Pesha: 460 g
Stilimi i kaçurrelave: Po


Produkte të ngjashme