Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: ACN-300002715
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Proficook

46 00

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Tosteri Proficook PC-ST 1092 ju lejon të përgatisni 2 sanduiçe në të njëjtën kohë. Një shtresë e veçantë në pllakat e ngrohjes parandalon ngjitjen, duke e bërë pajisjen të lehtë për t'u pastruar. Fuqia 900 W do t'ju ndihmojë të përgatisni shpejt bukë të thekur me vlera ushqyese, madje edhe ato amerikane në madhësi XXL. Nëse nuk keni feta të mëdha - mund të bëni sanduiçe nga buka e zakonshme e thekur në të. Mund ta rrotulloni kabllon në një ndarje praktike dhe estetike në pjesën e poshtme.

Detajet
Energjia elektrike: 900 W
Gjerësia: 300 mm
Ndërprerës i ndezjes & fikjes: Jo
Ngjyra: E zezë
Pesha: 1.6 kg


Produkte të ngjashme