Zbritje për 7 & 8 Mars

Blej tani

status:

Numri i produktit: ACN-300002710
Disponueshmëria

Nuk ka stok

Transporti:

FALAS

Brendi Clatronic

26 00

Përfshinë TVSH 18%

Nuk është më në dispozicion

payment1 payment2 payment3 payment4 payment5 payment7

Mundësia me këste Raiffeisen, TEB ose NLB

Keni pyetje rreth produktit?

Informacioni i produktit

Falë paneleve sanduiç trekëndore, mund të përgatisim 4 toste trekëndore në të njëjtën kohë. Dy drita treguese të energjisë dhe ngrohjes do ta bëjnë të lehtë të dallosh nëse prodhuesi i sanduiçit është ngrohur siç duhet. Ju mund të përgatisni bukë të thekur në mënyrë të sigurt, sepse tosteri ka një dorezë të izoluar termikisht dhe këmbë gome duke siguruar qëndrueshmërinë e tij në sipërfaqe. Falë strehës elegante, të zezë me elementë çelik inox dhe mundësisë së ruajtjes vertikale, tosteri mund të lihet në një vend lehtësisht të aksesueshëm dhe të dukshëm, për shembull në banakun e kuzhinës.


 • Panele sanduiç me veshje që nuk ngjit
 • 2 drita treguese të energjisë dhe ngrohjes
 • Sistemi i kyçjes
 • E qëndrueshme falë këmbëve prej gome
 • Çelik inox
 • Panele sanduiç në formë trekëndëshi
 • Dorezë e izoluar termikisht
 • Rregullator automatik i temperaturës
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Konsumi i energjisë 750 W
 • Tensioni i furnizimit 220-240 V, 50/60 Hz
Detajet
Copë: 1
Energjia elektrike: 750 W
Frekuenca: 50 Hz,60 Hz
Gjerësia: 235 mm
Materiali: Alumin
Ngjyra: E zezë
Pesha: 1.2 kg


Produkte të ngjashme